Ruwbouw

Uw project van start tot wind- en waterdicht.

Een degelijke ruwbouw als basis voor uw project.

Over ruwbouw

Hoofdspecialiteit van Bouwonderneming Verhenne is ruwbouwaannemingen. De ruwbouw start bij het graafwerk en eindigt pas als het project klaar is om wind- en waterdicht gemaakt te worden. Alles wat met betonwerken, metselwerken, isoleren, ingestorte afvoerleidingen, gevelmetselwerk te maken heeft, zijn hierin vervat. Verhenne onderscheidt zich vooral in kwalitatief metselwerken, zowel dragend metselwerk, als façades.

De bouwonderneming draagt kwaliteit hoog in het vaandel en behandelt ieder project met de grootste precisie. Een ruwbouw is het grootste, meest zichtbare en het meest cruciale onderdeel van een volledig nieuwbouwproject. Ieder project is dan ook uniek, waarbij bouwonderneming Verhenne luistert naar uw verlangens. Het familiebedrijf denkt dan ook mee in het hele bouwproces met als resultaat een stevige basis van uw nieuwbouw.

  • “Franky was makkelijk bereikbaar, gaf gedetailleerde facturen en kwam zijn beloftes na (ook qua planning). Fijne samenwerking en bovendien ook heel mooi werk geleverd, bedankt!”

    R. Denoo, Zwevezele 2020

    Zwevezele

We denken met je mee

Alle realisaties

C. – Houthulst

Houthulst

Appartement H. – De Haan

De Haan

Samenwerken?

Spreekt onze persoonlijke werkwijze, garantie op kwaliteit en zoektocht naar het perfecte afgewerkte project u aan? Aarzel dan zeker niet om ons volledig vrijblijvend te contacteren.

Offerte aanvragen