Diverse werken

Naast uitvoeren van nieuwbouw- en renovatieprojecten, ondersteunt Verhenne ook uw andere projecten met een veelzijdig machinepark.

Geen enkele uitdaging gaat Verhenne uit de weg.

Over diverse werken

Voor diverse werken groot of klein, kan u steeds rekenen op Bouwonderneming Verhenne. Van hef-, hijs-, graafwerken tot het verplaatsen van goederen. Verhenne Bouwonderneming combineert hierbij een door de jaren heen sterk aangelegd machinepark met kennis van zaken. De bouwonderneming zet hierin elke tool in om u te ondersteunen in alle soorten werken en karweien.

De bouwonderneming beschikt over een vrachtwagen met laadkraan en containers, een kleine graafkraan, een heftruck, een personenlift, een torenkraan, een uitgebreide en kwalitatieve hoeveelheid stelling etc. om uw werken feilloos uit te voeren.

  • “Franky was makkelijk bereikbaar, gaf gedetailleerde facturen en kwam zijn beloftes na (ook qua planning). Fijne samenwerking en bovendien ook heel mooi werk geleverd, bedankt!”

    R. Denoo, Zwevezele 2020

    Zwevezele

We denken met je mee

Alle realisaties

Allerlei

Samenwerken?

Spreekt onze persoonlijke werkwijze, garantie op kwaliteit en zoektocht naar het perfecte afgewerkte project u aan? Aarzel dan zeker niet om ons volledig vrijblijvend te contacteren.

Offerte aanvragen