Onze werkwijze

Ieder project behandelen we met de meeste aandacht en het grootste detail.

Vertrouw op onze correcte uitvoering en kwaliteit in elk detail van uw huis.

Waarom kiezen voor Verhenne?

Bij Bouwonderneming Verhenne staat een persoonlijke aanpak centraal. Ieder project start met een eerste bezoek, waarin naar specifieke wensen wordt gezocht. In dat eerste contact denken wij mee in uw verhaal of project. Dat verhaal zetten wij verder om in een realistische aanpak, planning en kwalitatief resultaat.

Een ruwbouw-, renovatie, of nieuwbouwproject is veelal een werk van minstens enkele maanden. Hierbij vinden wij het dan ook zeer belangrijk een goede band te onderhouden met zowel de klant, de architect, als de onderaannemers. Verhenne plaatst communicatie en planning zeer hoog in het vaandel. Kortom, Bouwonderneming Verhenne is dé aannemer voor uw ruwbouw-, nieuwbouw- of renovatieproject in West- en Oost-Vlaanderen.

  • “Franky was makkelijk bereikbaar, gaf gedetailleerde facturen en kwam zijn beloftes na (ook qua planning). Fijne samenwerking en bovendien ook heel mooi werk geleverd, bedankt!”

    R. Denoo, Zwevezele 2020

    Zwevezele

Hoe het project werkt

Ieder project is anders, maar start met een zelfde goede basis; het eerste contact. Zaakvoerder Franky komt steeds ter plaatse om een eerste vraagstelling, visualisatie of prospectie te doen. Hierin bepaalt hij onder meer de haalbaarheid van de uit te voeren werken en denkt hij mee naar een goede uitvoering. Hierna wordt de offerte opgemaakt.

Eens de werken aanvangen zorgt Verhenne voor de werfinrichting, zodat alle werken vlot kunnen verlopen met een goede ondersteuning. Bouwonderneming Verhenne staat gekend om beloftes steeds na te komen. Daarnaast streeft Verhenne ernaar om een heel bereikbaar bedrijf te zijn, die snel en gericht communiceert alsook haar beloofde planning strikt naleeft.

Als laatste volgt uiteraard de oplevering, waar Verhenne steeds met trots het geleverde werk kan afleveren in combinatie met een tevreden klant.

Samenwerken?

Spreekt onze persoonlijke werkwijze, garantie op kwaliteit en zoektocht naar het perfecte afgewerkte project u aan? Aarzel dan zeker niet om ons volledig vrijblijvend te contacteren.

Offerte aanvragen