Over ons

Ontdek hieronder wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

60 jaar bewezen kwaliteit en service.

Onze geschiedenis

Bouwonderneming Verhenne werd opgericht door Frans Verhenne in 1970. Op dat moment was Frans al sinds zijn veertiende begonnen in het vak en besliste op 32-jarige leeftijd een eigen bedrijf op te starten. In de jaren die volgden groeide het bedrijf uit tot een volwaardig aannemingsbedrijf voor ruwbouwwerken. Zowel appartementsbouw als villabouw, Bouwonderneming Verhenne vormde een steeds sterker merk als aannemer in het afleveren van kwaliteit en een zeer persoonlijke aanpak.

In 1999 nam zoon Franky het roer van de bouwonderneming over na een opleiding handel in Kortrijk, graduaat bouwkunde in Aalst en na een tiental jaar meewerken in de onderneming. Het familiebedrijf bleef in goede handen en zette zijn plaats als vaste waarde in de bouwsector verder. Franky is heel actief in de bouw- en ondernemingssector, zowel op als naast de werf. Zo is hij onder meer bestuurslid bij Bouwunie, alsook bij Unizo Wingene-Zwevezele.
Tot op heden spitst Bouwonderneming Verhenne zich voornamelijk toe op woningen, alsook op renovaties. Dit alles zowel voor particulieren, als in samenwerking met bouwpromotoren.

Samenwerken?

Spreekt onze persoonlijke werkwijze, garantie op kwaliteit en zoektocht naar het perfecte afgewerkte project u aan? Aarzel dan zeker niet om ons volledig vrijblijvend te contacteren.

Offerte aanvragen

Wil je aan de slag in de bouw?

Bouwonderneming Verhenne is steeds op zoek naar gemotiveerde werkkrachten om ons familiaal team te versterken. Ontdek onze vacatures, of doe een spontane sollicitatie.

Bekijk onze jobs