Renovatie

Startend van een bestaand gebouw, omgevormd tot uw droomrealisatie.

De nodige renovatie tot uw ideale gebouw.

Over renovatie

Ieder renovatieproject start vanuit een specifieke vraag van de klant. Een uitbreiding, afbraak of een volledige aanpassing van uw huis of zakenpand. Bouwonderneming Verhenne komt langs om het project te bekijken en samen naar oplossingen voor uw problemen of vragen te zoeken.

De jarenlange ervaring van het familiebedrijf speelt hierin een cruciale rol. Zo is Verhenne in staat om mee te denken bij iedere specifieke opgave om tot een gedroomd eindresultaat te komen. Een uitgebreide kennis van zaken in gebouwen van diverse ouderdom, zorgen voor een ideale bouwpartner in uw renovatie. De bouwonderneming gaat hiervoor geen enkele uitdaging uit de weg en kan rekenen op haar brede materiaalkennis en machinepark om uw project te doen slagen.

  • “Franky was makkelijk bereikbaar, gaf gedetailleerde facturen en kwam zijn beloftes na (ook qua planning). Fijne samenwerking en bovendien ook heel mooi werk geleverd, bedankt!”

    R. Denoo, Zwevezele 2020

    Zwevezele

We denken met je mee

Alle realisaties

Paro

Kortrijk

Renovatie R.D.

Zwevezele

Vintology

Merelbeke

Samenwerken?

Spreekt onze persoonlijke werkwijze, garantie op kwaliteit en zoektocht naar het perfecte afgewerkte project u aan? Aarzel dan zeker niet om ons volledig vrijblijvend te contacteren.

Offerte aanvragen