Renovatie parodontenpraktijk

Verbouwen van een oude loods tot praktijk.

Kortrijk

Over de renovatie

Een oude loods werd omgetoverd tot een prachtige en moderne parodontenpraktijk met de nieuwste technieken. De bestaande industriële vloer werd volledig uitgebroken, en na het plaatsen van nieuwe nutsleidingen opnieuw gegoten. In de voorgevel, waar voorheen de sectionaalpoort zich bevond, werd een nieuwe betonnen portiek geplaatst die dienst doet als nieuwe ingang. De gemene binnenmuur werd extra geïsoleerd en afgewerkt met een speciaal uitgekozen gevelbaksteen. Het metselwerk in combinatie met het zenitaal licht van de dakbeglazing geeft de gang een zeer specifieke en rustgevende uitstraling.

Verhenne kon beroep doen op haar uitgebreid machinepark om ook de vernieuwing en plaatsing van structurele elementen voor de gevel en het dak op hun plaats te zetten.

  • “Franky was makkelijk bereikbaar, gaf gedetailleerde facturen en kwam zijn beloftes na (ook qua planning). Fijne samenwerking en bovendien ook heel mooi werk geleverd, bedankt!”

    R. Denoo, Zwevezele 2020

    Zwevezele

60 jaar ervaring in bouw en renovatie

Samenwerken?

Spreekt onze persoonlijke werkwijze, garantie op kwaliteit en zoektocht naar het perfecte afgewerkte project u aan? Aarzel dan zeker niet om ons volledig vrijblijvend te contacteren.

Offerte aanvragen

Samenwerken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Offerte aanvragen