Villa-appartementen – De Haan

De Haan

Over de ruwbouw

In opdracht van Hyboma realiseerde Bouwonderneming Verhenne de volledige ruwbouw van dit appartementsgebouw in De Haan. Ook de volledige kelderverdieping werd door Verhenne uitgevoerd.

Het gevelmetselwerk is uitgevoerd met een speciaal gekozen baksteen, die verlijmd aangebracht werd. Op de eerste verdieping werd de gevel afgewerkt met een pleisterlaag, hiervoor bracht Verhenne een goede basis aan door de wand reeds van een extra snelbouwsteen te voorzien.

  • “Franky was makkelijk bereikbaar, gaf gedetailleerde facturen en kwam zijn beloftes na (ook qua planning). Fijne samenwerking en bovendien ook heel mooi werk geleverd, bedankt!”

    R. Denoo, Zwevezele 2020

    Zwevezele

Onze werkwijze

Bij Bouwonderneming Verhenne staat een persoonlijke aanpak centraal. Ieder project start met een eerste bezoek, waarin naar specifieke wensen wordt gezocht. In dat eerste contact denken wij mee in uw verhaal of project. Dat verhaal zetten wij verder om in een realistische aanpak, planning en kwalitatief resultaat.

Verhenne is de betrouwbare aannemer die u zoekt voor al uw ruwbouw-, renovatie- of nieuwbouwproject. Uw project is veelal een werk van minstens enkele maanden, hierbij vinden wij het dan ook heel belangrijk een goede band te onderhouden met zowel de klant, de architect, als de onderaannemers. Verhenne plaatst communicatie en planning zeer hoog in het vaandel. Kortom, Bouwonderneming Verhenne is dé aannemer voor uw ruwbouw-, nieuwbouw- of renovatieproject in West- en Oost-Vlaanderen.

60 jaar ervaring in bouw en renovatie