Vintology

Verbouwen van een voormalige hoeve tot wijnhuis en studentenverblijf.

Merelbeke

Over de renovatie

De oude loods op het perceel werd omgevormd tot degustatie-, bureau- en koelruimte voor de wijnimporteur. Centraal in de schuur werd de koelruimte voorzien, op de uithoeken de bureau- en degustatieruimte. De woning werd omgebouwd tot studentenverblijf.

Bouwonderneming Verhenne stond in voor het verstevigingen van de bestaande structuur, het storten van de nieuwe betonvloer met nutsvoorzieningen, het metsen van de verschillende ruimtes.

  • “Franky was makkelijk bereikbaar, gaf gedetailleerde facturen en kwam zijn beloftes na (ook qua planning). Fijne samenwerking en bovendien ook heel mooi werk geleverd, bedankt!”

    R. Denoo, Zwevezele 2020

    Zwevezele

Onze werkwijze

Bij Bouwonderneming Verhenne staat een persoonlijke aanpak centraal. Ieder project start met een eerste bezoek, waarin naar specifieke wensen wordt gezocht. In dat eerste contact denken wij mee in uw verhaal of project. Dat verhaal zetten wij verder om in een realistische aanpak, planning en kwalitatief resultaat.

Verhenne is de betrouwbare aannemer die u zoekt voor al uw ruwbouw-, renovatie- of nieuwbouwproject. Uw project is veelal een werk van minstens enkele maanden, hierbij vinden wij het dan ook heel belangrijk een goede band te onderhouden met zowel de klant, de architect, als de onderaannemers. Bouwonderneming Verhenne draagt communicatie en planning zeer hoog in het vaandel.

60 jaar ervaring in bouw en renovatie

Samenwerken?

Spreekt onze persoonlijke werkwijze, garantie op kwaliteit en zoektocht naar het perfecte afgewerkte project u aan? Aarzel dan zeker niet om ons volledig vrijblijvend te contacteren.

Offerte aanvragen