H. – Ertvelde

Bouwen van een overdekte garage en appartementencomplex.

Ertvelde

Over het project

Dit meerjarig project werd uitgevoerd in opdracht van Hyboma. De eerste fase van het project bestond uit het afgraven van het terrein en het bouwen van een halfverzonken parkeergarage in de hoek van het perceel voor 30 voertuigen. De tweede fase bestond uit het realiseren van de eerste 14 appartementen en 1 woning. In een derde fase werd het volledige project afgewerkt. Het gehele project bestaat uit 28 appartementen, 2 woningen en 30 parkeergarages.

 

 

 

Projectvideo

  • “Franky was makkelijk bereikbaar, gaf gedetailleerde facturen en kwam zijn beloftes na (ook qua planning). Fijne samenwerking en bovendien ook heel mooi werk geleverd, bedankt!”

    R. Denoo, Zwevezele 2020

    Zwevezele

Onze werkwijze

Bij Bouwonderneming Verhenne staat een persoonlijke aanpak centraal. Ieder project start met een eerste bezoek, waarin naar specifieke wensen wordt gezocht. In dat eerste contact denken wij mee in uw verhaal of project. Dat verhaal zetten wij verder om in een realistische aanpak, planning en kwalitatief resultaat.

Verhenne is de betrouwbare aannemer die u zoekt voor al uw ruwbouw-, renovatie- of nieuwbouwproject. Uw project is veelal een werk van minstens enkele maanden, hierbij vinden wij het dan ook heel belangrijk een goede band te onderhouden met zowel de klant, de architect, als de onderaannemers. Verhenne plaatst communicatie en planning zeer hoog in het vaandel. Kortom, Bouwonderneming Verhenne is dé aannemer voor uw ruwbouw-, nieuwbouw- of renovatieproject in West- en Oost-Vlaanderen.

60 jaar ervaring in bouw en renovatie

Samenwerken?

Spreekt onze persoonlijke werkwijze, garantie op kwaliteit en zoektocht naar het perfecte afgewerkte project u aan? Aarzel dan zeker niet om ons volledig vrijblijvend te contacteren.

Offerte aanvragen